Fortem heeft geen contracten met zorgverzekeraars voor vergoeding van zorgkosten. Daardoor zijn er minder aanmeldingen en is er geen wachtlijst maar moet je wel zelf de kosten betalen. Soms, als je een aanvullende restitutiezorgverzekering hebt, krijg je (een deel van) de zorgkosten bij Fortem wel vergoed. Hoe hoog die vergoeding is, staat in de polis van jouw zorgverzekeraar. Het is dan ook aan te raden om voorafgaand aan je aanmelding contact op te nemen met je zorgverzekeraar om te checken of zij ongecontracteerde zorg van Fortem Psychologie vergoeden. Gebruik hiervoor de AGB-code en het NIP-nummer die vermeld staan onder het tabblad contact.

 

Vergoeding van psychologische zorg is misschien ook mogelijk als je werkgever mee wil betalen aan jouw herstel. Dit kan alleen als je wordt gehinderd in je werkzaamheden. Op psychologische hulpverlening zit een BTW-vrijstelling. Daarnaast werk ik ook bij het Winnicott House in Den Haag, in deze groepspraktijk wordt de behandeling (geheel of grotendeels) vergoed.

 

Scroll voor het tarievenoverzicht verder naar beneden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het eerste gesprek is meestal telefonisch. In dit gesprek nemen we de tijd om een eerste beeld te vormen van jouw zorgvraag en mijn zorgaanbod. Hierna beslis je of je verder wilt met een intake. Een intake en een behandelgesprek duren allebei 1 uur. 

 

-Studententarief: intakegesprek 70 euro per sessie en therapiegesprek 60 euro per sessie


-Normaaltarief: intakegesprek 80 euro per sessie en therapiegesprek 70 euro per sessie



Je krijgt aan het einde van elke maand per e-mail een factuur toegestuurd waarna je de betaling kunt overboeken en eventueel de factuur kunt declareren bij je zorgverzekeraar.

 

 

Tarieven

VERGOEDING