Mijn naam is Rolinde Hupkes MSc. Ik ben psycholoog NIP. Fortem Psychologie heb ik opgericht omdat ik in mijn werk heb gemerkt dat veel jonge mensen baat hebben bij psychologische ondersteuning, maar deze vaak niet kunnen krijgen omdat GGZ-instellingen lange wachtlijsten hebben. Via mijn eigen praktijk kan ik wel snel toegankelijke hulp bieden aan jonge mensen. Je kunt meteen terecht en een sessie duurt 1 uur in tegenstelling tot de 45 minuten gesprekstijd bij grote instellingen. Bij Fortem ben je geen nummertje en wordt er niet gedaan aan ''productie draaien'' waarbij zoveel mogelijk cliënten op een dag gezien moeten worden ten koste van de kwaliteit van zorg. Bij Fortem is er oprechte aandacht voor jou als persoon en krijg je een kwalitatieve en complete behandeling. 

 

Mijn kracht als therapeut is dat ik sterk analytisch ben. Ik zet mij met veel betrokkenheid in om samen met jou een prettige werkrelatie op te bouwen die jou geeft wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. Met veel empatie zoeken we samen naar meer inzicht in je klachten om zo de basis te leggen voor meer grip op je leven. De focus in een therapie bij Fortem ligt op een duurzame verandering bereiken in de oorzaken van je problemen. Hierdoor zal je in de toekomst weerbaarder zijn tegen psychische klachten.

 

 

Ik heb mijn bachelor Psychologie en mijn master Klinische Psychologie in 2016 afgerond aan de Universiteit Leiden. Sindsdien heb ik gewerkt in verscheidene praktijken en met mensen met allerlei soorten psychische klachten. Ik werk momenteel parttime bij het Winnicott House in Den Haag, een centrum voor psychoanalytische psychotherapie waar ik binnen de Specialistische GGZ psychotherapie geef. Hier zijn de behandelingen frequenter en langduriger, waardoor dit werk een mooie afwisseling is met de kortdurende behandelingen in mijn eigen praktijk. Ik doorloop hier ook de 4-jarige post master opleiding tot Psychotherapeut.

 

 

 

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP) en houd mij aan de beroepscode.

                                                            

 

 

Door gesprekken en thuisopdrachten ondersteun ik jou in jouw herstel en groeiproces. Deze gesprekken en thuisopdrachten zijn gebaseerd op wetenschappelijk bewezen behandelprotocollen. Ik gebruik daarnaast technieken uit de Sensorimotorische Psychotherapie, EMDR, Cognitieve Gedragstherapie, Psychodynamische Psychotherapie, Schematherapie, Emotiegerichte therapie, Acceptance and Commitment Therapy en Mindfulness waarmee ik je een op maat gesneden therapie kan bieden. In de gesprekken die we samen hebben is er altijd een basis van contact waarin begrip, inzicht en samenwerking de hoofdtonen zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kwaliteit